Kerstmarkt in Diepenveen

Gepubliceerd op 8 november 2023 om 16:33

Op 16 december kan je mij vinden op de kerstmarkt in Diepenveen. Een nieuwe locatie, een nieuwe setting, lekker knus en gezellig. Dat zijn de uitgangspunten van deze markt. Deze editie vindt plaats rondom het Kerkplein in Diepenveen. Deze perfecte en prachtige plek leent zich uitstekend voor een goede kerstsfeer. Naast het bewonderen van de mooi verlichte marktkramen, kan je ook genieten van live muziek onder het genot van een heerlijke glühwein. 

Dus wil jij nog snel je laatste kerst cadeautjes shoppen? Of alvast in de kerstsfeer komen? Kom dan op 16 december naar Diepenveen! Naast de gebruikelijke kleding, badjasjes en omslagdoeken zal ik deze dag ook veel knuffeltjes, bijtringen- en speelkubussen verkopen. Altijd leuk voor onder de kerstboom. 

Ook tweedehands!

Maar .. een braderie is geen braderie als je niet kan snuffelen naar koopjes. Natuurlijk verkoop ik deze dag ook het outlet gedeelte van de webshop. Dat wil zeggen: MB kledingsetjes die al een leven achter de rug hebben maar nog prima zijn voor ronde 2. Deze liggen in de kraam voor leuke prijsjes, dus kom zeker even snuffelen. Heb jij nog een pakje liggen die je wil inruilen? Neem het mee en krijg korting op een nieuwe aankoop!

 

Een kleine greep van de producten die je deze dag kan komen shoppen:

Kerstmarkt 16 december 2023
Kerkplein Diepenveen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.